Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Χαλί Ιβουάρ κροσσέ στο κτήμα Ορίζοντες

 Κάθε επαγγελματίας θέλει να πιστεύει ότι έχει πολύ καλά προϊόντα αλλά και υπηρεσίες.Στη περίπτωση μας μιλάνε οι εικόνες που τραβάμε από τους γάμους που διακοσμούμε σε εκκλησίες μέσα στη πόλη αλλά και στα μικρά όμορφα εκκλησάκια σε κτήματα.
 Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε και στον πολύ όμορφο χώρο του κτήματος 'Ορίζοντες'.
Η wedding planner είχε δημιουργήσει ένα διάδρομο από λουλούδια και φυσικά επέλεξε το καλύτερο χαλί διάδρομο που βάζουμε σε εξαιρετικούς γάμους και διακοσμήσεις.
Το χαλί αυτό δεν είναι μια απλή μοκέτα αλλά ένα πανάκριβο χαλί που θα το δείτε να μπαίνει σε σπίτια.Αρκετά παχύ πέλος χωρίς να δυσκολεύει το περπάτημα με τακούνι, εντυπωσιακό λόγω των χιλιάδων μικρών κόμπων που έχει.
Το χρώμα του χαλιού ανοικτό ιβουάρ, μπεζ έφτασε περίπου τα 35 μέτρα και μαζί με τη διακόσμηση έδωσε μια πολυτελής εικόνα και άφησε εντυπωσιασμένο το κόσμο που παρευρέθηκε στο γάμο αυτό.
  Το συγκεκριμένο χαλί-γάμου υπάρχει μόνοσε αυτό το χρώμα το οποίο βέβαια ταιριάζει σε οποιοδήποτε γάμο που μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα σε λουλούδι ή υφάσματα, είναι αυτό που λέμε ένα ουδέτερο γλυκό χρώμα.
Τα χρώματα που διαθέτουμε προς ενοικίαση για γάμους είναι πολλά και διαφορετικά αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι το λευκό, το ιβουάρ ή μπεζ, μπορντό ή σκούρο κόκκινο, μπλε, ροζ.
 Να τονίσουμε εδώ ότι δεν έχουμε καφέ χαλιά που τα λανσάρουμε σαν ιβουάρ,
αλλά μόνο ανοιχτόχρωμα ιβουάρ.Γιαυτό καλό είναι να βλέπεται τα χαλιά είτε από φωτογραφίες είτε από κοντά.
 Κλείστε το δικό σας χαλί διαδρόμου για να αναδείξουν τη διακόσμηση στην εκκλησία ή στο event που προγραματίζεται.

Τηλ 6974025307 Ανδρέας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου